Beoordelingen van La Cubanita Naaldwijk

Recente recensies van La Cubanita Naaldwijk

5 sterren na 182 reviews

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk weer mogen genieten van de heerlijk heden van la cubanita. Wat een genot, maar we hopen toch wel dat we heel snel weer "live" van de tapas mogen genieten.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten van heel veel lekkere gerechten!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer Super lekker.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, wel vind ik dat je het meest geniet van tapas aan tafel van het restaurant.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker eten! Zeker de moeite waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was gewoon lekker en ook nog warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas was 1 gerecht verwisseld met een gerecht die we niet besteld hadden. Geen spareribs maar wel champignons. Dat was jammer.

Reactie van La Cubanita:Goedenavond Els, Fijn dat het gesmaakt heeft. Dat een gerechtje verwisseld was, is natuurlijk niet de bedoeling. Mijn excuses hiervoor. Wilt u bij uw volgende bestelling dit in de opmerking zetten? Dan zorgen wij ervoor dat u uw spare ribs alsnog krijgt. Sorry voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Maaike Maat La Cubanita Naaldwijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en alles was ook warm. Hier gaan we vaker wat bestellen

Reactie van La Cubanita:Beste Thierry, Bedankt voor uw mooie review en fijn dat het goed gesmaakt heeft :) Bedankt dat u bij ons besteld heeft en hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groeten, Maaike Maat La Cubanita Naaldwijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit uitstekend. Veelzijdig En wij vinden dit de beste van nederland

Reactie van La Cubanita: Beste Heer/mevrouw de Vries, Bedankt voor uw mooie review en fijn dat het goed gesmaakt heeft :) Bedankt dat u bij ons besteld heeft en hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groeten, Maaike Maat La Cubanita Naaldwijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, gewoon bestellen! Support de lokale ondernemer :)

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten snel bezorgd !!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst eens afgehaald bij La Cubanita. Zeker leuk en lekker om eens te proberen. Toch zullen wij afhalen niet zo snel nog eens doen. In tegenstelling tot normaal in het restaurant krijg je nu natuurlijk al je tapas tegelijk. Daardoor ga je wat gehaast eten, omdat anders de boel afkoelt. Het eten is lekker en goed verzorgd, maar omdat het geschikt moet zijn voor afhalen krijg je de tapas in delen. Je moet bijvoorbeeld zelf de zalm op het toastje doen en daarna de dressing er overheen. Heel begrijpelijk, maar het maakt de ervaring (en daardoor ook wel de smaak) anders dan wanneer je in het restaurant eet. Kortom, binnen de mogelijkheden van het tapas bezorgen is het volgens mij goed gedaan, maar zelf gaan wij liever wanneer het weer kan in het restaurant eten.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, top verpakt en geregeld in de zaak. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zelfs in deze gekke tijden perfecte service! Ook bij het afhalen worden de corona maatregelen goed gehandhaafd, bellen bij binnenkomst en de handen kunnen gedesinfecteerd worden. De tasjes worden netjes op een tafel gezet, zodat er geen contact gemaakt hoeft te worden! De gerechtjes waren zoals altijd top! Zelfs na 10 minuutjes rijden waren de warme gerechtjes nog op top temperatuur! Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker, en goed verzorgd.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goed eten! Eén suggestie: de €0,25 transactiekosten voor iDeal - terwijl het de enige betalingsoptie is - zien wij liever in de prijs.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was exact optijd klaar. We hebben er heerlijk van gegeten. En erg fijn dat er op de doosjes van de sauzen was geschreven waar ze voor waren. na 20 minute naar huis rijden ws het eten nog steeds lekker warm. Bedankt!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eet en was goed netjes verpakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker, en goed verzorgd

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker maar jammer dat niet duidelijk was welk sausje bij welk gerechtje hoorde.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top! Ontzettend lekker, echt van genoten. Ik kom altijd helemaal vanuit Rhoon naar jullie toe omdat het zulke goede kwaliteit is 👌🏻

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was zoals altijd prima. We bestellen zeker 1 keer per maand bij jullie. Alleen de porties, met name de zoete aardappelfriet en de sausjes, waren deze keer om te huilen. Is echt de 1e keer pas dat we iets aan te merken hebben. We hebben gebeld en het zou de volgende keer gecompenseerd worden. Goede oplossing aangeboden!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij thuiskomt mistte er 1 gerecht helaas. Eten was verder wel lekker zoals we gewend zijn van la cubanita

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Spaanse sferen thuis :) Op elk sausje stond geschreven waar het bij hoort, goed geregeld!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super verzorgd,erg lekker.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Er lekker tapas thuis gegeten. Handige bakjes met sausjes apart. Beste wat er mogelijk is in deze tijden.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super leuk om het thuis te doen, ondanks dat het veel leuker is om echt in het restaurant te zitten is dat een goed alternatief. En het was zeker lekker

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Alleen het brood wat ik er bij had besteld was erg droog dus dat heb ik niet gegeten maar de rest was zoals altijd erg lekker!!

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker en goed geregeld!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen via website. Afhalen goed geregeld. Heerlijk eten...goed verpakt. We hebben smakelijk gegeten thuis.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk was het eten weer prima in orde én gereed op de afgesproken tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben met het gezin genoten van de diverse tapas. Het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Lekkere afsluiting van mijn 50ste verjaardag

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen prima, Afhalen prima, Eten prima, maar wel de spare ribs vergeten en dus eigenlijk maar 3 gerechten in het menu. De doekje zaten er gelukkig wel bij. :)

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel kunnen afhalen en super heerlijk gegeten, echt een aanrader!!!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top! Snelle bezorging en lekker eten. Fijn dat je ook thuis gewoon van de tapas kan genieten.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en eten was lekker!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd door een vriendelijke jongeman. Eten was zoals we gewend zijn, dik in orde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer top!!!!!!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed,alles nog lekker warm

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk eten

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Snelle service, lekker en betaalbaar eten! Ook leuk gepresenteerd in de ronde bakken bij een tappas box!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt goed voor herhaling vatbaar 👍👍👍

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk 😀

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijke bestelwijze. Op tijd klaar. Goed van smaak. Alleen de zoete aardappelfrietjes waren zacht geworden, ws doordat de verpakking afgesloten is. Eten blijft in de verpakking goed warm.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zondag besteld erg goed en lekker we komen zeker terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goed verzorgd

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Viel tegen, kwaliteit, tegen over de kosten, niet voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere gerechten, voor iedereen zat er wel wat bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten gehaald was top voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk in de tuin tapas gegeten. De bezorging was mooi op tijd en het eten was verrukkelijk!! Dank

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker! En goed warm.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zalig!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

online bestellen werkt prima, En de tapas gerechtjes waren erg lekker. Stond op de afgesproken tijd klaar. TOP wij waren met vier personen, Dus ook lekker door elkaar besteld zodat ieder genoeg keuze heeft. Dan heb je 16 porties en vooral de pasta salade met kip niet vergeten, die hebben wij erbij besteld. De zeeduivel was het minst lekker. Verder hebben we gesmuld, en zeer goed verzorgd ook met lekkere sausjes. Maaike en John en alle medewerkers wij hopen dat jullie weer heel snel open kunnen. Heel veel suc 6 groetjes de Maatjes

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Nu tweede keer online besteld. Deze keer vonden we het nog beter. Indeling in schalen was beter. Meer vlees aan spareribs. Het fijne dat sausjes in losse bakjes erbij zitten is dat onze kinderen het nu ook eten. Gezellig zo met elkaar.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was keurig op tijd. Eten was lekker! Alleen de tapas het grote bord (4soorten), het bord had niet echt een toegevoegde waarde. 1 soort zat ik een ander bakje, we moesten zelf nog de honing mosterd over de kip heen doen. Had net zo goed allemaal in een apart bakje gekund. We hebben zeker genoten!!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld, fijn ingepakt, super lekker gegeten!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was stipt op tijd klaar en bij thuiskomst nog erg lekker. We hebben weer genoten.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Maar eet natuurlijk liever in jullie restaurant. Hopelijk kan dat ook weer snel.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was netjes op tijd klaar. En de kwaliteit was prima. We hebben met 4 personen heerlijk gegeten.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje later dan verwacht en gehoopt.... Maar, alles was prima in orde. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect op tijd klaar (ophalen) en erg lekkere tapas. Hoeveelheden ook prima. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden de zeeduivel niet lekker maar verder was het allemaal heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Leuke kleine hapjes, grote eters wat extra bestellen

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en voldoende een aanrader! Gaan zeker nog een keer bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Me moeder vond het eten heerlijk! Fantastisch weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heb even moeten wachten maar het eten was erg lekker! Precies zoals je gewend bent van LA cubanita.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg goed en bij thuiskomst nog goed warm. Prima keuze dus! 👍. Ik moest wel even wachten, maar was een beetje vroeg. 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam een half uur te laat waardoor het redelijk koud was. Dat was wel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was erg lekker. We komen uit s-gravenzande en het eten was goed warm toen we thuis waren.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het restaurant was dicht, maar gelukkig kon ik online een bestelling maken en afhalen. Zo hebben we toch nog een heerlijk tapas avondje thuis gehad. Alles was netjes ingepakt en hebben heerlijk gegeten. Tip: zorg ook nog dat er een liter Sangria besteld kan worden! Dat maakt de avond nog completer!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is heerlijk maar de wachttijd om je maaltijd op te halen in Coronatijd liep erg uit. 50 min in totaal...

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De koude tapas waren lekker, maar de warme tapas vielen ons tegen. Met name die waar een deeglaagje omheen zat (zeeduivel en kip) vonden wij niet lekker. Het deeglaagje miste krokantheid en was soms niet gaar. Jammer genoeg was ook de bestelling niet goed geleverd, we misten de zoete aardappelfrietjes.

Reactie van La Cubanita:Beste Hetty, Excuses voor de zoete friet. Wat betreft de krokantheid van de gerechtjes, hier gaan wij achteraan, om te kijken hoe wij dit kunnen verbeteren. Wij gingen ervan uit dat de gerechtjes allemaal goed aankwamen bij de gasten, maar misschien moeten wij iets veranderen in de manier van verpakken. Fijn dat alle koude gerechtjes wel lekker waren. Met vriendelijke groeten, Team La Cubanita Naaldwijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten smaakte erg lekker en was goed op temperatuur. Wat alleen tegenviel, was de wachttijd. We hadden 17.50 gekozen bij het bestellen, maar uiteindelijk kregen we de bestelling pas bijna een uur later om 18.45. We kregen rond 18.30 een drankje aangeboden ter compensatie. Dat konden we waarderen, maar door het lange wachten zullen we toch niet snel nog eens bestellen.

Reactie van La Cubanita:Beste heer, mevrouw Vreugdenhil, Helaas heeft een van onze medewerkers een foutje gemaakt. Uw bestelling is bezorgd, bij iemand die iets heel anders had besteld (deze uiteraard wel goed nageleverd) en de medewerkers in de keuken gingen ervan uit dat u allang uw eten had gekregen. Helaas hebben wij de fout gemaakt om deze 2 te verwisselen, waardoor wij niet snel genoeg wisten dat u nog stond te wachten. Voor de komende weken hebben wij een ander systeem bedacht, zodat dit niet meer kan gebeuren. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Team La Cubanita Naaldwijk

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De kip met honing viel erg tegen het leken net kipnuggets.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten op zich prima, maar afhalen duurde erg lang. Besteld voor 18.10uur werd gelijk 18.20 uur in de bevestiging. Uiteindelijk pa s na 19.00 uur klaar en toen ontbraken de maiskolven nog. Bestellen doen we dus niet meer.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker, maar de temperatuur van de producten mag heter.

Reactie van La Cubanita:Beste, Wij gaan naar ons verpakkingsmateriaal kijken of wij de temperatuur hoger kunnen houden. Bedankt voor de tip. Met vriendelijke groeten, Team La Cubanita Naaldwijk

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, keurig op tijd en heerlijk warm. Een aanrader voor thuis👍

Reactie van La Cubanita:Beste, Bedankt voor uw mooie review en hopelijk tot snel. Team La Cubanita Naaldwijk

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Warme haojes waren koud en de kroketjes slap. Koude hapjes prima

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De La Cubanita-ervaring, maar dan thuis.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, lekker thuis van alles een beetje!!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ter ere van de verjaardag van mijn vader ipv uit eten, eten afgehaald. Heerlijk gegeten, buikjes vol. En nog leuk betaalbaar!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en weer heerlijk genoten! Ik mis om bij jullie te kunnen eten. Dus deze optie is top. Nette bezorg service van Dhr. Janga

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm en een feestje op tafel.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker echte aanrader!!!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De gerechten waren allemaal erg lekker! Was lekker veel voor twee personen. Sausjes ook voldoende.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed verzorgd, netjes afgeleverd. Was heerlijk genieten!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord: héérlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas waren ze het brood vergeten bij de bestelling, maar het smaakte weer heerlijk!

Reactie van La Cubanita:Beste Leon, Wat jammer dat wij dat zijn vergeten. Mocht je de volgende keer een bestelling plaatsen, zet dit in de opmerkingen en wij zorgen dat u deze dan alsnog krijgt. Fijn dat het wel gesmaakt heeft. Met vriendelijke groeten, Team La Cubanita Naaldwijk

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en alles stond op de afgesproken tijd gereed om mee te nemen!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed eten. Jammere alleen was dat we een bestelling hadden geplaatst om 17.40 om 18.40 af te halen . Daar aangekomen om 18.35 kregen wij pas om 19.10 ons eten.

Reactie van La Cubanita:Beste Ryan, Onze excuses voor het ongemak. Gister was het onverwachts zo ontzettend druk, dat de spreiding helaas niet optimaal was, hierdoor kon de keuken het helaas niet aan. Wij doen ons best om ons met deze manier van werken te redden, maar soms merk je dat wij dit nog niet helemaal gewend zijn, helaas was dit gister rond uw pick-up tijd het geval. Wel heel fijn te lezen dat het gesmaakt heeft. Nogmaals excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Team La Cubanita Naaldwijk

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk om weer even tapa's te eten. Goed geregeld met tijdschema!! Alleen bij aankomst in het restaurant is het misschien handig als iemand je ontvangt en zegt wat er gaat gebeuren.. Verder niks te klagen😁

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bezorging door een heel vriendelijk meisje. Top!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was netjes verpakt en nog goed warm. De garnalen waren niet zo lekker. Teveel kruiden en een beetje droog. De rest prina! Lekker thuis gezellig uit eten geweest dus! Tip: organiseer het afhalen beter. Zet buiten een bord dat je gewoon moet wachten en opgeroepen wordt en zorg dat mensen op afstand blijven door strepen op de grond o.i.d.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Misschien toch nog eens handig om de menukaart erbij te pakken en goed na te kijken welke gerechtjes jullie wel beschikbaar stellen voor afhaal en welke niet.. bijvoorbeeld de zoete aardappelpatat kan echt niet, is een slappe hap. Dat hoort apart in een zak gedaan te worden net als in de snackbar, dit kon echt niet. De koude gerechtjes prima, maar de warme gerechtjes kunnen echt beter. Ga desnoods in contact met andere restaurants hoe zij het doen.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was in prima warme staat, we hebben lekker gegeten, bedankt

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk hopelijk na de Corona ook nog de mogelijkheid om af te halen. De gamba’s zijn helaas wel al koud bij aankomst thuis 2 min rijden vanaf restaurant,rest was gewoon goed warm nog.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was voor de tweede keer via bestelling heel erg lekker, goed warm en gevarieerd. Smaakt wéér naar méér...

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten opgehaald bij La Cubanita. Alles was netjes verpakt en het eten was van prima kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs-kwaliteit verhouding klopt niet. Wij vinden dat je te veel betaalt voor het product.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Aardappels niet lekker krokant Geperst vlees Wel keurig op tijd klaar de bestelling Netjes verpakt wel veel afvalmateriaal daardoor. Vlees en sausjes netjes apart

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, warm, en snel geleverd!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en super snelle bezorging

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed. Netjes verpakt. Zitten zelf kleine doekjes bij tegen vette vingers en pepermuntjes, er is dus overal aangedacht.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk dat afhalen ook na de corona er in houden . eten was netjes verpakt en nog heerlijk warm toen we thuis kwamen

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker gegeten, dit gaan we zeker vaker bestellen. Had graag via de site een indicatie gezien hoeveel je ongeveer krijgt zodat je makkelijker kan inschatten hoeveel je moet bestellen.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk..

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer zoals gewoonlijk prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was, net als in het restaurant, erg lekker! Ook de bezorging was top!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren laten bezorgen. Keurig op tijd. En het was heerlijk zoals altijd! Jammer alleen dat we niet uit nog meer gerechtjes konden kiezen. ;-)

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd. Nog warm. Lekker. Meer dan genoeg. We hebben ervan genoten. Dank!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hai Dit weekend eten besteld bij La Cubanita. 4 gerechten in 1 box en dat een aantal keer genomen, warm óf koud gerechten gaan in één box. De gerechten waren warm, meer dan voldoende per portie en voorál zeker net zo lekker als in het restaurant...en dat was ook altijd prima...een aanrader dus...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed van kwaliteit maakte mijn wat zorgen over de temperatuur, maar die was prima. Schalen waar het opgeleverd worden hebben wel wat last van de hitte. Vsasr zouden jullie nog eens naar moeten kijken. ETEN WAS HELEMAAL TOP. kon ik toch genieten op mijn verjaardag😁

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer héérlijk. De warme gerechten ook goed warm. Alles keurig verpakt. De lekkernij voor mijn verjaardag was echt een kadootje en het lieve briefje erbij TOP

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit was dè kans om thuis la cubanita te eten dus hebben we zondagochtend al de bestelling gedaan en betaald en konden we het om half 6 ophalen. Het was heerlijk! Alles wat knapperig moet zijn was dat ook, de sausjes waren heerlijk, het is gewoon gezellig eten ook! Wij gaan dit zeer zeker vaker doen!! Zolang als dat het kan natuurlijk.

Reactie van La Cubanita:Beste Colinda, Bedankt voor jullie bestelling en positieve feedback. Fijn dat jullie ons helpen om door deze noodzakelijke, maar wel moeilijke periode heen te komen. Met vriendelijke groeten, Team La Cubanita Naaldwijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel bereid en was erg lekker.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer zoals gewoonlijk prima top zaak

Reactie van La Cubanita:Hi John, Bedankt voor jullie 2de bestelling en fijn dat het gesmaakt heeft! Hopelijk ook de drankjes😉 weer eens wat anders dan in een glas met cappuccino of thee erbij. Hopelijk tot snel weer, Team La Cubanita Naaldwijk

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was helemaal super, heerlijk om dit thuis te eten. Ga zo door en succes in deze moeilijke tijd

Reactie van La Cubanita:Beste Kruif, Bedankt voor jullie bestelling en positieve feedback. Fijn dat jullie ons helpen om door deze noodzakelijke, maar wel moeilijke periode heen te komen. Met vriendelijke groeten, Team La Cubanita Naaldwijk

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren met 4 volwassenen en hadden 4 warme en 2 koude pakketten. Alles ging makkelijk op. We hadden denk ik verwacht dat het iets meer zou zijn. We weten niet of dit het geld waard was. Maar heel erg lekker en zeker genoten

Reactie van La Cubanita:Beste Patrick, Allereerst bedankt voor de feedback en bestelling in deze noodzakelijke, maar moeilijke tijd. Het verbaasd mij wel te lezen dat u niet ruim voldoende had aan deze gerechten, aangezien de normale feedback die wij krijgen juist zijn dat gasten meer dan voldoende hebben aan ongeveer 5 tapas. Wij vinden het jammer om te lezen dat dit bij u niet het geval was. In ieder geval wel fijn dat het bestelde gesmaakt heeft. Met vriendelijke groeten, Team La Cubanita Naaldwijk

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Top geregeld zo.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, netjes verpakt en alles goed op temperatuur. Toch blijft het eten in het restaurant zelf, lekkerder. Je mist toch de sfeer van "uit" eten.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijk gegeten! Bedankt voor de goede bezorg-service !!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd, goed warm en erg lekker. Voor herhaling vatbaar.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T eten was heerlijk ..warm en mjammie .. bestel volgende week weer daar

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! De bestelling kwam op tijd en het eten was nog goed warm!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat verademing, toch la Cubanita in deze barre tijden. Het was heerlijk!!!! Dit gaan we zeker nog eex keer doen!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden 5 schalen voor 4 personen en het was genoeg en super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de drukte was de service super! Go team la cubanita

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 2 uur moeten wachten op de bestelling. 18.00 uur besteld. Zou 19.05 uur bezorgt worden. 19.35 uur gaan bellen waar het blijft. Ja we pakken het nu in en komen eraan. Uiteindelijk 20.10 uur pas aan de deur. Zeg dan niet om 19.35 uur we komen er nu aan. Is 5 min hier vandaan. Voor ons was dit de 1ste en gelijk de laatste keer.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd, lekkere tapas thuis. Het liefst hadden we natuurlijk ij La Cubanita in het restaurant gegeten, maar onder de gegeven omstandigheden een prima alternatief.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verpakt, goed op temperatuur, zeer smakelijk en de bezorging was exact op het afgesproken tijdstip. Helemaal top!!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk! Ook nog heet na afhalen. Niet alles kan besteld worden wat normaal gesproken op de kaart staat. Begrijpelijk, maar ietsje meer keus qua vlees zou leuk zijn. Verder alles helemaal prima gegaan.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed,maar duurde telang dat het klaar was ,was niet op de afgesproken tijd klaar,

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten 👍🏻

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en op tijd aanwezig! Eten was goed zoals je van la cubanita mag verwachten.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onlangs laten bezorgen ivm corona virus de ondernemers uit Naaldwijk te steunen. Het was erg lekker!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heerlijk! Super goede oplossing en zeker genoeg gegeten 🤩

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Aanrader!, gewoon lekker afhalen

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was helemaal compleet en ontzettend lekker. Super leuk dat er een bloemetje bij zat, dat doet goed in deze rare tijden. Dikke complimenten voor jullie team en fijn dat jullie deze service aanbieden..❤️

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima voor herhaling vatbaar

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten Alles zag er goed uit en smaakte prima.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling afgehaald, was erg goed en lekker zoals we dit gewend zijn! Goed verpakt en warm gebleven tot we gingen aanvallen.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, zoals het altijd bij jullie is. ik geef een 10 en hoop dat jullie zo deze tijd door kunnen komen totdat iedereen weer gezellig bij jullie binnen mag komen eten. wij kijken er naar uit :-)

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goed verzorgd

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Begrijpelijk maar niet heel veel keus uit de verschillende gerechten. Super snelle bezorging! Met een bloemetje met handgeschreven kaartje heel leuk en lief bedacht!!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn sowieso fan van La Cubanita, en dit was voor ons een logische stap om toch in deze moeilijke tijd te kunnen genieten van de tapas. Bezorging was goed op tijd. Dus zeker een aanrader om het nogmaals te doen. Ga zo door met deze service!!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit zoals gewend. Jammer voor ons (Delft) moesten wij het in Naaldwijk halen en waren de warme items niet zo warm meer. Keuze is wel beperkt, maar dat is logisch en hebben we begrip voor

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super gegeten!!! 👍🏻👍🏻

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld, echt een goede zet in deze tijd. Het was heerlijk....

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten op zichzelf niet slecht, echter de aandacht die eraan was besteed rampzalig. Het ‘afstand nemen’ van elkaar wordt duidelijk serieus genomen bij La Cubanita want mijn bestelling zag eruit of het er vanaf 30m in geflikkerd was. Werkelijk alles door elkaar, dozen niet goed dicht gemaakt en vervolgens schuin of op z’n kop in een tas gepropt. Resulteerde in het feit dat ik de helft van dit ontplofte schilderij linea recta in de prullenbak heb gedeponeerd bij thuiskomt. Geen aanrader.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was niet compleet, gebeld ( meedere keren) maar mooi dat er niet opgenomen werd. Snap dat het de eerste keer via afhalen was maar kom op hey, laat iemand die telefoon opnemen! De gerechten zijn al niet goedkoop .Bij het afhalen hoorde we dat we niet de enige waren . Verder was het eten wat we wel kregen heel goed